کادراجرایی ثابت و یکپارچه باعث هماهنگی بهتر می شود که همین امرموجب صرفه جویی در زمان و هزینه و بالابردن کیفیت و خلاقیت در کار می شود
تعمیر پمپ ، تعمیر منبع دوجداره ، تعمیر مشعل ، لوله کشی موتورخانه ، عایقکاری منبع ، طراحی موتورخانه ، نگهداری موتورخانه ، سرویس و تعویض فلکه
موتورخانه در یک نگاه کلی
موتورخانه هر واحد ساختمانی یا صنعتی میتواند شامل بویلر، چیلر، برج خنک کننده، شیرآلات صنعتی، سیستم پمپاژ و سیرکولاتور، منابع آبگرم، ذخیره یا انبساط است که به طور کلی اندازه و ظرفیتهای آن برای مصارف و مناطق مختلف تفاوت دارد. موتورخانههای گرمایشی یا سرمایشی معمولا به این صورت عمل میکنند که مادهی انتقال دهندهی گرما یا سرما، که معمولا آب است، در داخل دستگاههای مانند چیلر خنک شده و به سمت سیستمهای خنک کن داخل ساختمان میروند. یا اینکه در داخل بویلر گرم شده و به سیستمهای گرمایشی ساختمان میرود. معمولا برای سیستم گرمایش داخل ساختمان یا منطقه کاری از رادیاتور، یونیت هیتر، فن کویل زمینی یا سقفی و یا سیستم کانال استفاده میکنند که هر کدام به نوبه خود عملکرد خاص خود را دارند.
سیستم کنترلی موتورخانه در نگاه کلی
موتورخانه از جمله واحدهایی است که باید به درستی کنترل شود. از جمله مهمترین پارامترهای کنترل یک موتورخانه عبارتست از دما و فشار که برای کل سیستم بسیار مهم استو امنیت یک سیستم را تعیین میکند. دما معمولا برای میزان خنک بودن یا گرم بودن یک محیط کنترل میشود تا بتواند با توجه به تجهیزات موجود بهترین عملکرد را برای مطبوع نگه داشتن محیط داخل یک محوطه استفاده شود. معمولا دما را به دو صورت کنترل میکنند که یکی سیستم قطع و وصل است و دیگری سیستم تنظیم مکرر است. در سیستم قطع و وصل با توجه به فیدبکی که از محل خنک شدن یا آب برگشتی دریافت میشود اگر محیط گرم تر یا خنک تر از حد تعیین شده باشد، مشعل یا چیلر خاموش شده و دیگر آب را گرم نمیکنند تا زمانی که به دمای برگشت مناسب برسد. در صورتی که از یک سیستم کنترل مکرر استفاده شود، باتوجه به دمای اتاق و میزان تغییراتی که برای سیستم مشخص میشود، شیر کنترلی میزان آب مورد نظر را تنظیم میکند. که این نوع شیرها معمولا به شیر موتوری موسوم هستند. برای کنترل فشار یک سیستم گرمایشی و سرمایشی، معمولا از سوپاپ اطمانینان برای بخار و یا آب استفاده میشود. این شیرهای کنترلی، معمولا به این صورت عمل میکنند که باداشتن یک ضامن و تنظیم آن، نمیگذارند که آب تا زمانی که به فشار مورد نظر برسد از شیر عبور کند و در صورتی که فشار بیشتر شود، برای ایجاد امینت کاری، آب را عبور میدهد.
تعمیر و نگهداری موتورخانه
هر موتورخانه گرمایشی یا سرمایشی، بعد از نصب و راه اندازی، نیاز به تعمیر و نگهداری دارد. تعمیر و نگهداری از چک کردن فشار و دمای یک تجهیزات تا تعویض و تعمیر یک بویلر یا چیلر را شامل میشود. برای موتورخانههای بزرگتر که معمولا برای مجموعههای مختلف استفاده میشود، معمولا برای تعمیر و نگهداری نفر مقیم همیشه در محل حاضر است تا در صورت بروز هر نوع مشکل، آن را مدیریت کنند. برای موتورخانههای کوچک منازل، معمولا برای تعمیر و نگهداری زحمت زیادی وجود ندارد و معمولا شخص کارشناس یا تعمیر کار، برای تعمیر یا تعویض یک قطعه در محل حضور دارند.